Coaching & Consultancy (NL)

Ga terug naar Applied Psychology

PERSONAL LIFE COACHING & CONSULTANCY 

Jij bent een uniek persoon met een set kwaliteiten en talenten die alleen jij te bieden hebt aan deze wereld. Soms kunnen we wel een beetje hulp gebruiken met het vinden of ontwikkelen van deze talenten. Jij hebt ze wellicht al wel of niet gevonden, maar voel je misschien dat je jezelf meer kan uitdagen in het leven en efficiënter kan werken aan je levensdoelen? Wens je een betere versie van jezelf te worden en meer betekenis te vinden in het leven? We weten dat we allemaal mens zijn en er zijn geen uitzonderingen in gevoelens van twijfelen aan jezelf, een gebrek aan zelfvertrouwen of het verliezen van overzicht over je leven van tijd tot tijd. Misschien voel je je eenzaam en leeg of vergelijk je jezelf constant met anderen, en lijk je maar geen innerlijke rust of tevredenheid te vinden met wie je bent en waar je staat. Of misschien kan je gewoonweg wat extra richtlijnen in je leven gebruiken. Wat je momenteel ook tegenhoudt in het bereiken van je hoogste potentie als mens-zijnde: life coaching & consultancy focust zich op het behalen van een gezonde balans tussen je persoonlijke leven en omstandigheden, en het verband met de externe wereld, zodat je kan blijven groeien en je sterker en zelfverzekerder kan voelen over jezelf en jouw leven.Intake 

Tijdens het intake interview zullen wij elkaar beter leren kennen en samen een sterke fundering opbouwen, zodat we een goede basis hebben om mee te werken. Het is belangrijk voor ons beiden om ons comfortabel te voelen, met een gevoel van vertrouwen en hoop naar elkaar, voordat we beginnen met de sessies. Samen als een team, focussen jij en ik ons op de kwaliteit en zingeving van jouw leven en streven wij om het beste uit jezelf te halen.

Sessies life coaching & consultancy

Nadat het intake interview heeft plaatsgevonden, plannen wij een serie van life coaching & consultancy in. Naar aanleiding van jouw wensen en onze overeenkomst samen, beslissen wij hoeveel sessies dit zullen zijn. We kunnen de serie altijd inkorten of uitbreiden. Tijdens de sessies, volgen wij een plan dat ik heb opgesteld aan de hand van:
– wie je bent;
– wat je wensen zijn;
– wat je sterke punten zijn;
– datgene in jouw leven dat verbetering nodig heeft.

Inhoud & focus

Samen sporen wij gedachtepatronen op die van negatieve invloed zijn op jou en zullen eraan werken om deze te transformeren in een positieve en stimulerende kracht in jouw leven. We zullen werken aan het overkomen van obstakels en het verhogen van je bewustzijn over gedrag en acties die in tegenstrijd zijn met de doelen die jij wenst te bereiken in jouw leven. Jij en ik zullen samen een manier vinden om dit gedrag om te zetten in activiteiten die op dezelfde lijn liggen met jouw innerlijke motieven en authentieke zelf.

In tegenstelling tot de meeste coaches en consultants, zal ik samen met jou dieper in het verleden duiken om de onderliggende wortels te vinden van datgene wat jou tegenhoudt in het leven om jouw hoogste potentie te bereiken in alle aspecten van jouw leven. Wanneer je je enkel focust op het omgaan met je problemen zonder te kijken naar de oorzaak ervan, zullen deze problemen vroeg of laat altijd terugkeren. Ik wil samen met jou werken aan het overwinnen van deze problemen, zodat je ze achter je kan laten en de waardevolle lessen die je eruit hebt geleerd mee kan nemen, omdat zij jou een sterker persoon hebben gemaakt.

Evaluatie 

Nadat de serie van de sessies life coaching & consultancy is afgelopen en je bent tevreden met de resultaten die wij samen hebben bereikt, plannen wij een afspraak in om te evalueren over alles wat wij de afgelopen periode hebben doorgenomen. Ook zal ik je extra tools meegeven die je in de toekomst kunt gebruiken.Prijzen

Mijn wens is om life coaching & consultancy beschikbaar te maken voor iedereen. Een kennismakingsgesprek is daarom vrij van kosten. Alle prijzen betreft het gehele traject zijn bespreekbaar op aanvraag.

Locatie

Amsterdam (Slotermeer)
Apeldoorn

Afspraak maken

Neem hier contact met mij op

Als je wenst een afspraak te maken, kun je dit doen via het contactformulier door op bovenstaande link te klikken. Natuurlijk kun je dit contactformulier ook gebruiken voor al je vragen. Ik zal deze graag voor je beantwoorden en je voorzien van meer informatie!

Ga terug naar Applied Psychology