Essentiële oliën voor jou

Ga terug naar Essential Oils

Je eigen persoonlijke essentiële olie roller blend

Personal essential oil roller blend

Naar aanleiding van jouw persoonlijke omstandigheden en wensen, zal ik een essentiële olie roller blend samenstellen die speciaal voor jou is gemaakt. Denk je aan fysiek, emotioneel of spiritueel vraagstuk waar je geen oplossing voor lijkt te kunnen vinden? Of misschien heb je een boost nodig of wat ondersteuning in het algemeen? Waar je ook tegenaan loopt, neem contact met mij op via onderstaande link en ik ga voor je aan het werk!

De roller blend zal worden verdund met gefractioneerde kokosnoot olie en kan op de huid worden aangebracht. Afhankelijk van het doel van de olie blend zal ik je aanraden op welk deel van je lichaam je de olie het beste kunt gebruiken. Let op! Omdat de essentiële oliën hoog geconcentreerd en erg krachtig zijn (zelfs wanneer deze zijn verdund), raad ik je altijd aan om de roller blend aan te brengen op de voetzolen wanneer je een overgevoelige huid hebt.

Inhoud
Essentiële oliën verdund met gefractioneerde kokosnoot olie (10 ml flesje)

Prijs
De prijs varieert en is afhankelijk van de essentiële oliën die worden toegepast

Contact
Neem hier contact met mij op voor een persoonlijke essentiële olie roller blend

 


 

We zijn allemaal natuurlijke helers

Een van de meest geweldige dingen aan ons lichaam is dat het een immuunsysteem heeft dat erop is gebouwd om zichzelf automatisch te genezen en het vertelt ons precies wat het nodig heeft aan de hand van gevoelens van pijn en genot. Alleen jij kan exact weten wat jij voelt en dat maakt jou de enige persoon die jouw eigen lichaam het allerbeste kent. Het is een taal die wij allemaal kunnen leren begrijpen, en elke keer een stukje beter. Met de geschenken waar de natuur ons van voorziet, hebben wij de kracht gekregen om ons helingsproces en ons lichaam te ondersteunen met wat het nodig heeft, zodat wij ons fysiek, emotioneel en spiritueel beter kunnen voelen. Dit is magie en we hebben allemaal de mogelijkheid om het te leren.

Als je wenst om zelf met essentiële oliën te werken, klik dan op onderstaande link.

Klik hier om jouw eigen essentiële oliën te bestellen

Als je de behoefte hebt aan meer informatie, training en begeleiding, twijfel dan niet om contact met mij op te nemen! Ik ga graag samen met jou aan de slag.

Neem hier contact met mij op voor meer informatie

Ga terug naar Essential Oils