Leer meer over essentiële oliën

Ga terug naar Essential Oils

Vandaag de dag komen oude, traditionele geneeswijzen steeds vaker terug naar boven en keren wij ons liever naar de natuur dan naar de farmaceutische industrie. Essentiële oliën zijn puur en natuurlijk en bieden enorm veel mogelijkheden ter ondersteuning van je helingsproces voor lichaam, geest en ziel. Essentiële oliën worden gemaakt door middel van persing of (stoom)destillatie en bestaan uit vluchtige, aromatische deeltjes die worden gevonden in zaden, wortels, stammen, takken, schors, bladeren, vruchten en bloemen van planten en kruiden.

dōTERRA in Latijn betekent ‘Gift van de Aarde’. De oliën van dōTERRA zijn krachtige, therapeutische oliën van hoogwaardige kwaliteit en 100% natuurlijk (CPTG keurmerk: Certified Pure Therapeutic Grade). Dagelijks werken experts en wetenschappers in laboratoria om kwaliteitscontrole uit te voeren met een protocol dat potentie, puurheid en consistentie waarborgt. Zij zorgen ervoor dat er geen toegevoegde vulstoffen, synthetische ingrediënten of schadelijke verontreinigende stoffen in zitten. Daarnaast worden de producten getest op verbetering en vernieuwing.

Er wordt op een eerlijke wijze samengewerkt met families en gemeenschappen van over de hele wereld. Met eerlijke prijzen en een vast maandelijks loon krijgen de lokale boeren en telers de mogelijkheid hun expertise en kennis van generaties lang toe te passen en kunnen zo de beste kwaliteit producten leveren. Door middel van dit proces wat zij ‘Co-Impact Sourcing’ noemen, streeft dōTERRA ernaar om duurzaamheid, eerlijkheid en collectieve voordelen te stimuleren en een positieve verandering te realiseren in de productieketen. Daarnaast werkt dōTERRA aan verschillende projecten in onderontwikkelde landen om de leefomstandigheden te verbeteren en een globale impact te creëren.

Waar komen de essentiële oliën vandaan?

Oils around the world

Op de website www.doterra.com staat veel informatie en kun je alles lezen over de oliën, de telers, destilleerders, wetenschappers en behandelaars. Let op dat dōTERRA met verschillende regio’s werkt en de aangeboden producten per regio kunnen verschillen in verband met voorraden.

Ga terug naar Essential Oils